A-kasse – FTF-A

Medlem af fremtidens a-kasse

Som medlem af FTF-A får du mere end økonomisk sikkerhed. Vi står også klar med målrettet job- og karriererådgivning og sparring.

 

Meld dig ind
Bliv medlem af en a-kasse som lønmodtager - FTF-A

Ring til os på

7013 1312

Alle hverdage fra 8-18

Kontakt FTF-A

A-kasse for lønmodtagere

Gode grunde til at blive medlem af FTF-A som lønmodtager

Meld dig ind

Brug din a-kasse, selv om du er i job

Som medlem af FTF-A er du sikret dagpenge, hvis du bliver ledig. Men du får i FTF-A meget mere end blot dagpenge for dit kontingent. Og du behøver bestemt ikke at være ledig for at få glæde af din a-kasse.

Vi tilbyder dig rådgivning om dine job- og karrieremuligheder – uanset om du er i job og overvejer et jobskifte, eller du er ledig og søger arbejde. Vi lægger vægt på at have et indgående kendskab til vores faggrupper, fordi det giver den bedste og mest målrettede jobrådgivning.

Du kan altid kontakte vores jobrådgivere og booke et møde med dem enten på et af de fire regionskontorer eller over telefonen. Ring til os på telefon 70 13 13 12 eller send os en mail på jobraadgivning@ftf-a.dk.

FTF-A er desuden en af landets billigste a-kasser, og så har du også mulighed for at tegne en lønsikring, hvis du gerne vil sikre din økonomi yderligere. Med dagpenge og lønsikring kan du samlet få helt op til 49.600 kroner om måneden, hvis du bliver ledig.

Kontakt

Du kan altid kontakte FTF-A for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig som lønmodtager. Du kan også booke et møde med os, hvis du ønsker job- eller karriererådgivning.

Ring til os på telefon 70 13 13 12 eller book et møde.

Videre herfra

Meld dig ind online i FTF-A a-kasse

Bliv medlem af FTF-A i dag. Du kan få glæde af alle vores gode tilbud med det samme. Få fx sparring på cv og ansøgning af en af vores dygtige jobrådgivere.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk