A-kasse – FTF-A

Gratis a-kasse for studerende

Meld dig ind i FTF-A allerede, mens du studerer. Vi kan hjælpe dig med at skrive det skarpe cv og den levende ansøgning. Og det er helt gratis.

 

Meld dig ind
Bliv medlem af FTF-A a-kasse som studerende

Ring til os på

7013 1312

Alle hverdage fra 8-18

Kontakt FTF-A

Gratis a-kasse for studerende

Gode grunde til at blive medlem af FTF-A som studerende

Meld dig indHvad kræver det at blive gratis medlem?

Du kan blive gratis medlem af FTF-A a-kasse, hvis du er under 30 år gammel og læser på en uddannelse, der er normeret til mindst 18 måneder/3 semestre.

Tjek om du kan blive gratis medlem som studerende 

Er du over 30 år? Bliv deltidsmedlem og tjen over 10.000 kr

Er du over 30 år, kan du blive gratis medlem, hvis din uddannelse er normeret til mindst 18 måneder/3 semestre. Du skal desuden være tilmeldt og betale til efterlønsordningen, ligesom du skal have haft ret til dagpenge ved uddannelsens start. Det er politisk besluttede krav.

Opfylder du ikke dette kan det være fordelagtigt at blive deltidsmedlem, til 317 kr. om måneden (3.804 kr årligt) og opnå de samme rettigheder som andre dimittender. Beløbet er fradragsberettiget og du undgår samtidig dagpengesystemets karensmåned, når du er færdig med din uddannelse. Karensmåneden svarer til et indtægtstab på 14.690 kr.

Interesseret? Læs vores anbefalinger for deltidsmedlemskab til studerende her

Meld dig ind som deltidsmedlem

 

 

Kontakt

Du kan altid kontakte FTF-A for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, mens du læser. Ring til os alle hverdage klokken 8-18 på telefon 70 13 13 12.

Videre herfra

Nyhedsbrev

Meld dig til FTF-A’s nyhedsbrev og modtag fire gange årligt nyt fra FTF-A, nyheder om arbejdsmarkedet og inspirerende medlemshistorier.

Meld dig ind online i FTF-A a-kasse

Bliv medlem af FTF-A i dag. Du kan få glæde af alle vores gode tilbud med det samme. Få fx sparring på cv og ansøgning af en af vores dygtige jobrådgivere.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk