A-kasse – FTF-A

For faglige organisationer

FTF-A lægger stor vægt på at have et tæt samarbejde med de faglige organisationer på vores område.

 

Vi tror på, at samarbejdet er en fordel både for FTF-A og organisationerne, da vi kan stå stærkere, hvis vi arbejder sammen.

For faglige organisationer - FTF-A

Hvad kan vi tilbyde?

 • Hjælp i medlemssager

  Organisationsservice kan give svar på konsekvenser i forhold til a-kasseloven, når den faglige organisation forhandler f.eks. fratrædelser og overenskomster.
 • Socialrådgiver

  FTF-A har en socialrådgiver, der kan give sparring på sager, der ligger i grænselandet mellem den sociale lovgivning og arbejdsløshedsforsikringsloven.
 • Nye medlemmer

  FTF-A prioriterer at samarbejde tæt med de faglige organisationer om at skaffe nye medlemmer. Vi mener, at det er en stor fordel, at vi fremstår som et samlet tilbud.
 • Beredskab ved afskedigelser

  I forbindelse med større afskedigelsesrunder træder FTF-A gerne til med sit beredskab. FTF-A kan hjælpe lige fra den første forhandling om afskedigelsesvilkår.
 • Statistik og analyse

  FTF-A indsamler data og analyser om ledighed og arbejdsmarkedsforhold blandt medlemsgrupperne, så vi kan tilbyde rapportering til vores organisationer.
 • For tillidsrepræsentanter

  FTF-A underviser gerne tillidsrepræsentanter i a-kasseregler, da det er vores erfaring, at det er en styrke, hvis tillidsrepræsentanterne kender til området.

Vores samarbejdspartnere

Finansforbundet
Konstruktørforeningen
Kost og Ernæringsforbundet

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk