A-kasse – FTF-A

For faglige organisationer

FTF-A lægger stor vægt på at have et tæt samarbejde med de faglige organisationer på vores område.

 

Vi tror på, at samarbejdet er en fordel både for FTF-A og organisationerne, da vi kan stå stærkere, hvis vi arbejder sammen.

For faglige organisationer - FTF-A

Ring direkte til Organisationsservice på

8938 3948

Kontakt FTF-A

Tilbud til faglige organisationer

FTF-A har en række tilbud til de faglige organisationer, vi samarbejder med. Vi prioriterer at være til rådighed for organisationerne, hvis der er spørgsmål, akutte situationer eller tvivlstilfælde.

Samtidig er det vigtigt for os at udvikle vores samarbejde, så kontakt os endelig med input og ideer.

 • Partnerskabsaftaler

  FTF-A tilbyder individuelle partnerskabsaftaler, der fungerer som en ramme for samarbejdet mellem FTF-A og den enkelte faglige organisation. Aftalerne viser det aktuelle samarbejde og kan danne grundlag for udvikling af samarbejdet.
 • Hjælp i medlemssager

  Organisationsservice kan give svar på konsekvenser i forhold til a-kasselovgivningen, når den faglige organisation forhandler f.eks. fratrædelsesaftaler og overenskomster.
 • Socialrådgiver

  FTF-A har en socialrådgiver, der kan give sparring på sager, der ligger i grænselandet mellem den sociale lovgivning og arbejdsløshedsforsikringsloven.
 • Nye medlemmer

  FTF-A lægger vægt på et tæt samarbejde med de faglige organisationer om at få fat i nye medlemmer. At vi fremstår som et samlet tilbud, tror vi, er en stor fordel.
 • Fælles medlemsmøder

  FTF-A holder meget gerne møder og arrangementer sammen med de faglige organisationer.
  Det kan være som gå-hjem-møder på arbejdspladserne, hos organisationen eller hos FTF-A.
 • Beredskab ved afskedigelser

  I forbindelse med større afskedigelsesrunder tilbyder FTF-A at træde til med et beredskab, der kan hjælpe i hele processen fra forhandling af afskedigelserne til vejledning af medlemmerne på dagen og i tiden efter.
 • For tillidsrepræsentanter

  FTF-A underviser tillidsrepræsentanter på seminarer, uddannelser og lignende, da det er vores erfaring, at det er en styrke for medlemmerne, hvis tillidsrepræsentanterne også har et kendskab til a-kasselovgivningen.
 • Oplæg fra FTF-A

  FTF-A deltager gerne på de faglige organisationers generalforsamlinger, kongresser, årsmøder og faglige dage, hvor medlemmer og tillidsrepræsentanter kan få svar på spørgsmål om a-kassen eller aktuelle emner.
 • Statistik og analyse

  FTF-A indsamler data og analyser om ledighed og arbejdsmarkedsforhold vedrørende konkrete medlemsgrupper. Vi kan derfor tilbyde en række interessante rapporter til vores faglige organisationer om medlemsgrupperne.
 • Artikler til fagblade

  FTF-A bidrager gerne med artikler, cases og informationer til organisationernes fagblade. Det kan dreje sig om arbejdsmarkedsforhold, job og karriere eller en a-kassefaglig problemstilling.
 • Nyhedsbrev til de faglige organisationer

  Vi holder løbende de faglige organisationer opdaterede gennem et elektronisk nyhedsbrev, der indeholder seneste nyt om a-kasseregler, nye tiltag i FTF-A og andre nyheder på beskæftigelsesområdet.

Kontakt FTF-A

I er altid meget velkomne til at kontakte Organisationsservice på tlf. 89 38 39 48 eller organisation@ftf-a.dk, hvis I har spørgsmål.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk