A-kasse – FTF-A

For virksomheder

FTF-A arbejder aktivt for at skabe et tættere samarbejde med virksomheder på FTF-A’s område. Se her, hvilke muligheder du og din virksomhed har og kontakt os meget gerne for at høre mere.

A-kassens tilbud til virksomheder - FTF-A

Jobformidling og præsentation

FTF-A tilbyder virksomheder inden for vores faglige områder hjælp til at finde den rette kandidat til din virksomhed. Vi afholder også en række arrangementer, hvor du kan komme og præsentere din virksomhed. 

Læs mere

Praktik, løntilskud og jobrotation

Der findes en række muligheder for at prøve en ny medarbejder af uden, at det koster din virksomhed store summer. Vi har erfaring for, at både virksomheder og ledige har stor glæde af virksomhedspraktik, løntilskud og jobrotation.

Læs mere

Outplacement og karrieretjek

FTF-A kan skræddersy et outplacementforløb, der tager udgangspunkt i netop din virksomhed og dine medarbejdere. Vi tilbyder også at give medarbejderne et karrieretjek, så de hele tiden er opdaterede og kan se muligheder.

Læs mere

Virksomhedens sociale ansvar

FTF-A oplever, at virksomhederne i stigende grad prioriterer et socialt ansvar. Vi kan hjælpe med rådgivning om, hvordan din virksomhed kan tænke det sociale ansvar ind i forhold til nuværende og kommende medarbejdere.

Læs mere

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk