A-kasse – FTF-A

For virksomheder

FTF-A arbejder aktivt for at skabe et tættere samarbejde med virksomheder på FTF-A’s område. Se her, hvilke muligheder du og din virksomhed har og kontakt os meget gerne for at høre mere.

A-kassens tilbud til virksomheder - FTF-A

Jobformidling og præsentation

Jobformidling

Står du og skal ansætte en ny medarbejder, kan FTF-A hjælpe dig med at finde den rette kandidat til jobbet.

FTF-A tilbyder virksomheder inden for vores faglige områder hjælp til at finde nye medarbejdere til ledige job. Vi matcher din virksomheds krav med vores medlemmers kompetencer og formidler kontakten mellem din virksomhed og relevante kandidater.

  • FTF-A har et indgående kendskab til vores faggruppers kompetencer
  • FTF-A har et partnerskab med Jobindex, som giver os hurtigt og direkte adgang til vores medlemmers cv’er
  • FTF-A tilbyder hjælpen uden omkostninger for din virksomhed
  • FTF-A har medarbejdere, der særligt tager sig af kontakten til dig og din virksomhed

Du kan kontakte os på virksomhed@ftf-a.dk for at høre mere, eller du kan udfylde denne blanket med dine ønsker til din kommende medarbejder og sende den til virksomhed@ftf-a.dk

Præsentation af din virksomhed

Vi har gode erfaringer med at afholde møder og virksomhedspræsentationer, hvor vi inviterer medlemmer inden for din virksomheds fagområde ind til os.

Her kan du og din virksomhed præsentere jer overfor potentielle medarbejdere og fortælle, hvad I kan tilbyde, og hvilke krav I stiller.

Måske står I ikke overfor at skulle ansætte medarbejdere lige nu, men I kan under alle omstændigheder bruge mødet som en platform til at arbejde med jeres ’employer brand’.

Flere virksomheder har allerede benyttet sig af denne mulighed: Københavns Lufthavne A/S, FL Smidth A/S, Københavns Kommune, Copenhagen Metro Team I/S, Thales Communications & Security, ALD Automotive, Entreprenørfirmaet Einar Kornerup A/S, Nykredit, Tryg Forsikring A/S .

Netværk
Vi arbejder også på at skabe netværk mellem virksomheder og vores medlemmer for at få vores medlemmer hurtigt videre i nyt job og give virksomhederne let adgang til kvalificerede medarbejdere.

Det seneste tilbud er løbeklubben ”Løb dig til et nyt job med FTF-A”, hvor jeres virksomhed kan netværke med flere end 100 løbere. Læs mere her

Kontakt FTF-A

I er altid meget velkomne til at kontakte job- og karrierecoach Søren Stig Andersen på tlf. 2051 6629 eller sende en mail til virksomhed@ftf-a.dk, hvis I har spørgsmål.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk