A-kasse – FTF-A

For virksomheder

FTF-A arbejder aktivt for at skabe et tættere samarbejde med virksomheder på FTF-A’s område. Se her, hvilke muligheder du og din virksomhed har og kontakt os meget gerne for at høre mere.

A-kassens tilbud til virksomheder - FTF-A

Outplacement og karrieretjek

Outplacement og karriererådgivning

FTF-A har gode erfaringer med at bringe medarbejdere godt videre efter en opsigelse gennem et outplacementforløb. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i netop jeres virksomhed og medarbejdere. 

Udover outplacement tilbyder FTF-A også rådgivningsforløb i forbindelse med Tryghedspuljen, der er målrettet opsagte medarbejdere i kommunerne. FTF-A tilrettelægger et kortere målrettet forløb, der skal sikre, at de kommer hurtigt videre til et nyt job. (link til folder) 

Karrieretjek af medarbejderne

FTF-A har erfaring for, at flere virksomheder ønsker at give deres medarbejdere et forebyggende karrieretjek, når virksomheden er under forandring.

Målet er at hjælpe medarbejderne med at se nye muligheder internt i virksomheden eller at hjælpe dem videre til nye udfordringer uden for virksomheden, hvis deres arbejdsområde er ved at forsvinde.

Dermed kan et forebyggende karrieretjek være med til at afklare medarbejderens ønsker og muligheder, og det kan være til fordel for både virksomhed og medarbejdere.

Vi har gode erfaringer med at gennemføre denne type af rådgivning hos blandt andre Danske Bank og Vestjysk Bank, hvor vi har gennemført forløbene i tæt samarbejde med Finansforbundet.

Kontakt FTF-A

I er altid meget velkomne til at kontakte job- og karrierecoach Søren Stig Andersen på tlf. 2051 6629 eller sende en mail til virksomhed@ftf-a.dk, hvis I har spørgsmål.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk