A-kasse – FTF-A

For virksomheder

FTF-A arbejder aktivt for at skabe et tættere samarbejde med virksomheder på FTF-A’s område. Se her, hvilke muligheder du og din virksomhed har og kontakt os meget gerne for at høre mere.

A-kassens tilbud til virksomheder - FTF-A

Praktik, løntilskud og jobrotation

Virksomhedspraktik og job med løntilskud

Du og din virksomhed har en række muligheder for at prøve potentielle medarbejdere af, uden at det koster en formue.

Helt uden omkostninger kan I få en medarbejder i virksomhedspraktik i fire uger - nyuddannede i otte uger. På den måde kan I få et indtryk af kompetencer, og den ledige kan få erfaring fra jeres virksomhed.

Virksomhedspraktik kan efterfølges af et job med løntilskud. Det er et længere forløb, som giver bedre mulighed for, at medarbejderen for alvor kan komme ind i jeres virksomhed og vise sine evner.

Vi har stor erfaring med at formidle både virksomhedspraktik og job med løntilskud, og vi vil derfor kunne hjælpe jer med rådgivning, hvis I ønsker at prøve det af.

Læs mere om løntilskud her

Jobrotation

Jobrotation er en god mulighed for at få sine nuværende medarbejdere på efteruddannelse samtidig med, at virksomheden får tilskud til en vikar, der kan træde ind i jobbet, mens medarbejderen efteruddanner sig.

FTF-A har i samarbejde med virksomheder, faglige organisationer og jobcentre spillet en central rolle i flere forløb, hvor medarbejdere indenfor eksempelvis kost og ernæring og socialrådgiverområdet har været på efteruddannelse, mens deres job er blevet dækket ind af vikarer.

Jobrotation er en fordel for nuværende medarbejdere, der kommer på efteruddannelse. Det er en fordel for virksomhederne, der får dækket den manglende medarbejder til en rimelig omkostning, og ikke mindst er det en fordel for de ledige, der får mulighed for at komme i arbejde og hente noget erfaring og få større tilknytning til arbejdsmarkedet.

Læs mere om jobrotation her

Kontakt FTF-A

I er altid meget velkomne til at kontakte job- og karrierecoach Søren Stig Andersen på tlf. 2051 6629 eller sende en mail til virksomhed@ftf-a.dk, hvis I har spørgsmål.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk