A-kasse – FTF-A

For virksomheder

FTF-A arbejder aktivt for at skabe et tættere samarbejde med virksomheder på FTF-A’s område. Se her, hvilke muligheder du og din virksomhed har og kontakt os meget gerne for at høre mere.

A-kassens tilbud til virksomheder - FTF-A

Virksomhedens sociale ansvar

Mange større danske virksomheder har i dag en social profil og har formuleret en CSR-politik, der viser, hvordan virksomheden ønsker at gøre en forskel gennem forskellige indsatser.

I FTF-A mærker vi i stigende grad, at virksomhederne prioriterer deres sociale ansvar i forhold til medarbejderne. Det viser sig eksempelvis ved afskedigelser, hvor stadigt flere giver deres medarbejdere outplacementforløb, så de kommer godt videre.

FTF-A kan tilbyde at hjælpe med forskellige indsatser, der kan indgå som dele af en social indsats.

Det kunne eksempelvis være virksomhedspraktik, job med løntilskud eller jobrotation, der kan være med til at inkludere personer, som måske kan have svært ved at bide sig fast på arbejdsmarkedet.

Det kunne også være outplacement og forebyggende karrieretjek, hvor din virksomhed viser, at I kærer jer om medarbejdernes fremtid.

Mulighederne er mange, og det er blot at kontakte FTF-A, så vi kan rådgive jer.

Kontakt FTF-A

I er altid meget velkomne til at kontakte job- og karrierecoach Søren Stig Andersen på tlf. 2051 6629 eller sende en mail til virksomhed@ftf-a.dk, hvis I har spørgsmål.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk