A-kasse – FTF-A

Den gode ansøgning

 

En god ansøgning fanger læseren.

Men hvordan er det lige, man opnår det?

 

Her får du et par input.

Den gode ansøgning – gør læseren nysgerrig

Hvordan skriver man en ansøgning? Der er desværre ikke en opskrift på en perfekt ansøgning. Der er stor forskel på, hvad den enkelte branche eller arbejdsgiver forventer, at en ansøgning indeholder. Men følger du vores gode råd til at skrive ansøgningen – uanset om den er uopfordret eller på baggrund af et stillingsopslag – er du godt på vej.

Grundlæggende skal du skrive din ansøgning, så arbejdsgiveren får lyst til at kalde dig til samtale. Sørg for at fange opmærksomheden ved f.eks. at nævne din jobtitel, særlige kompetencer eller centrale nøgleord fra jobopslaget i toppen af ansøgningen.  Så bliver det en appetitvækker på, hvad du kan tilbyde, og hvor man får lyst til at vide mere.

I ansøgningen skal du ikke skrive alt om dig selv. Du skal skrive om de vigtige ting i jobbet og dine vigtigste kvalifikationer i forhold til det - og så tro på, at du har skrevet en ansøgning, der er så god, at du skal til samtale.

Se forskellige eksempler på cv og ansøgning

Husk også, at FTF-A kan give dig sparring på din ansøgning og dit cv indenfor 24 timer.

Kontakt

Vil du have hjælp til din ansøgning? Så kan du kontakte vores job- og karriereteam på telefon 70 13 13 12, eller booke et møde.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk