A-kasse – FTF-A

Fra leder til medarbejder

Det kan være svært at skifte fra et lederjob til et job som medarbejder.

 

Kig på, hvilke signaler du sender i din ansøgning.

Hjælp til karrrieskift

Ring til os på

7013 1312

Alle hverdage fra 8-18

Kontakt FTF-A

Fra leder til medarbejder

Står du i en situation, hvor du vil skifte fra et lederjob til et job som medarbejder, vil arbejdsgiveren i mange tilfælde forvente, at du gerne vil være leder igen. Arbejdsgiveren kan med andre ord blive lidt bange for din ledererfaring.

I det tilfælde er det din opgave at få fortalt, at du faktisk gerne vil have en ny start, hvor du ikke er leder.

Sæt fokus på den positive side af dit valg, hvor du glæder dig til et job, hvor du igen har ”fingrene i bolledejen” og kan arbejde med konkrete, praktiske opgaver. Om nødvendigt kan du sige, at du er bevidst om, at du lægger ansvaret fra dig.

Du skal i din ansøgning og cv passe på med at bruge en masse plads på at beskrive din ledelseserfaring. Din ansøgning skal i stedet handle om, hvad du kan tilbyde i forhold til det konkrete job, ligesom dit cv skal vise de erfaringer, der er relevante for jobbet.

Et godt råd er at bruge sit netværk eller ringe til arbejdsgiveren for at få mere at vide om jobbet. Kontakten til arbejdsgiveren kan også give dig mulighed for at vise din motivation for jobbet.

Synes du, at skiftet fra leder til medarbejder er for markant, kan du overveje at gå konsulentvejen, hvor du udfører opgaver for forskellige virksomheder og bruger din erfaring til det.

Kontakt

Du kan kontakte vores job- og karriereteam på telefon 70 13 13 12, eller du kan booke et møde.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk