A-kasse – FTF-A

Kompetenceafklaring

Du besidder mange kompetencer, som du slet ikke tænker over i det daglige.

 

Lad FTF-A hjælpe dig med at finde dem frem.

Hjælp til karrrieskift

Hvordan får jeg overblik over mine kompetencer?

Ofte oplever vi i FTF-A, at vores medlemmer har svært ved at se, hvordan deres kompetencer kan bruges i andre brancher end den, de aktuelt arbejder i.

Men faktisk opsamler vi en masse viden og kompetencer gennem vores arbejde, som kan bruges andre steder og i andre sammenhænge. Mange af dem lægger vi slet ikke mærke til, for de er bare grundlaget for, at vi kan udføre vores arbejde.

Er du ansat i en bank, kan du eksempelvis have kvalifikationer inden for regnskab, være kunde- og salgsorienteret og god til at arbejde struktureret.

Det er kvalifikationer, som mange andre brancher efterspørger, men det er dig, der skal vise, at du har kompetencerne og forstår at bruge dem på en ny måde. Arbejdsgiveren kan ikke nødvendigvis se det.

Derfor er en af de vigtigste øvelser, hvis du overvejer et karriereskifte, at lære at beskrive dine kompetencer. Det giver faglig tryghed, og det vil gøre din jobsøgning meget lettere.

Kontakt

Vi kan hjælpe dig med kompetenceafklaringen. Du kan kontakte vores job- og karriereteam på telefon 70 13 13 12, eller du kan booke et møde.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk