FTF-A

Nyheder og artikler

Få nyheder og inspiration til dit arbejdsliv

Nyheder og artikler fra FTF-A

FTF-A giver en måneds dagpenge til fattige børnefamilier

18 december 2016

Ingen børn skal mangle en julegave eller snydes for dejlig julemad. Derfor støtter FTF-A igen i år Dansk Folkehjælp med 18.113 kroner, som går ubeskåret til Julehjælpen.

En kanin, Ipad, malebog, glimmerstrømper, computerspil og bamser. Børns juleønsker er mange, og det er langt fra altid, at der er råd til at opfylde dem. Og det er endnu sværere, hvis man står uden arbejde eller er enlig forsørger.

I år har Dansk Folkehjælp oplevet en voldsom stigning i antallet af julehjælpsansøgninger. Ca. 15.000 familier har sendt en ansøgning om julehjælp – det er en stigning på 85 % sammenlignet med sidste år, hvor 7.300 sendte en ansøgning. Ifølge Dansk Folkehjælp angiver 44,4 % af ansøgerne i år, at de er berørt af kontanthjælpsreformen.

I år giver FTF-A 18.113 kroner til Julehjælpen. Det svarer til en måneds dagpenge. Og med det beløb kan vi hjælpe mere end 12 familier.

”For mig er julen børnenes fest, og det skal ikke gå ud over børnene, at mor eller far er arbejdsløse. Børnene kan jo ikke gøre for det. Kan vi være med til at forsøde børnenes jul bare en smule, er det det hele værd. Derfor støtter vi Julehjælpen igen i år,” siger Michael Darmer, der er direktør i a-kassen FTF-A.

For hver 1.500 kroner, der bliver samlet ind, får en fattig børnefamilie en julekurv. Julekurven fra Dansk Folkehjælp består af tre gavekort á 500 kr. Helt konkret får familierne et gavekort til kolonialvarer, et gavekort til legetøj og et gavekort til sportstøj.

Det indsamlede beløb har nu rundet 12 millioner kroner. Det betyder, at mere end 9.000 børnefamilier kan se frem til at fejre jul og få en julepakke i år.

Læs mere om årets indsamling her 

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk