FTF-A

Nyheder og artikler

Få nyheder og inspiration til dit arbejdsliv

Nyheder og artikler fra FTF-A

Stor tillid til a-kasserne

12 januar 2017

Medlemmerne har stor tillid til den rådgivning, de får i deres a-kasse, hvis de bliver ledige. Til gengæld er tilliden ikke nær så stor, når det gælder jobcentrene og troen på, at de er en genvej til et nyt job. Det viser en ny undersøgelse, som MSI Research har lavet for Danske A-kasser, som er a-kassernes brancheorganisation. Det skriver Ugebrevet A4 i dag.

Bliver medlemmerne ramt af ledighed har de stor tiltro til, at a-kassen kan hjælpe dem til at få et nyt job. I en ny undersøgelse blandt flere end 13.000 a-kassemedlemmer giver de a-kasserne en score på 79 ud af 100, mens jobcentrene får en score på 54 ud af 100.

Lønmodtagerne er blevet spurgt til, om de har tillid til henholdsvis at a-kassen og kommunens jobcenter hjælper og vejleder i tilfælde af ledighed.

A-kassernes høje score glæder Ghita Parry, formand for FTF-A:

”Udover at udbetale dagpenge er en af vores fornemmeste opgaver at hjælpe medlemmerne videre til et nyt job. Jeg tror på, at medlemmerne hellere vil have et job end dagpenge. Derfor er det både dejligt og motiverende at se, at medlemmerne har den samme opfattelse og har stor tiltro til vores rådgivning,” siger Ghita Parry, der samtidig peger på, at ca. 50 % af FTF-A’s nyledige medlemmer er i job igen efter tre måneder.

Læs mere om undersøgelsen i Ugebrevet A4

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk