A-kasse – FTF-A

Delegeretmøde 2016


Debattér på ægte Mads og Monopolet manér, hør årsberetningen og nyd en lækker middag.


Det hele sker den 27. oktober kl. 14 til 21.30, når FTF-A i anledning af vores 40 års jubilæum slår dørene op til delegeretmøde på Axelborg i København. Og du er inviteret!

Delegeretmøde 2016

I 40 år har FTF-A udbetalt dagpenge og hjulpet medlemmerne i job. Det skal fejres. Derfor liner vi op med et spændende program til delegeretmødet i år.

Kom til debat og dilemmaer
Glæd dig til at blive budt velkommen af formand Ghita Parry og hør hende fremlægge årsberetningen. Og sæt dig frem på stolen, når et panel på Mads og Monopolet manér bliver præsenteret for tankevækkende, overraskende og sjove dilemmaer, der alle tager udgangspunkt i konkrete historier fra medlemmerne.

Bagefter er ordet dit. Sammen med de andre delegerede har du tid til at debattere både de overordnede arbejdsmarkedspolitiske tendenser og de enkelte medlemmers udfordringer. Vær herefter klar til at bruge lattermusklerne, når eftermiddagens underholdning banker på døren.


Billeder fra delegeretmødet 2014 og billeder fra Axelborg

Netværk og ny hovedbestyrelse
Sidst på eftermiddagen træder den nye hovedbestyrelse sammen, og der er tid til at netværke med nye og kendte ansigter. Sammen afslutter vi delegeretmødet med en treretters jubilæumsmiddag.

Den endelige dagsorden og materiale til delegeretmødet modtager du senest én måned før delegeretmødet.

Tilmeldingsfrist
Fristen for tilmelding til delegeretmødet er mandag den 1. august 2016.

Deltager du i delegeretmødet?

  1. Deltagelse:

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk