A-kasse – FTF-A

Outplacement

Et outplacementforløb er din mulighed for at få målrettet og personlig hjælp til at komme videre, hvis du bliver opsagt.

Kom godt videre

Outplacement er et forløb, som din arbejdsgiver kan tilbyde dig som led i din fratrædelse.

Mange arbejdsgivere vil gerne hjælpe deres opsagte medarbejdere godt videre, og i stadigt flere tilfælde er der afsat midler til outplacement i forbindelse med afskedigelser.

Outplacementforløbet starter som regel lige efter opsigelsen, altså inden du er fratrådt. 

Få afklaring

Et outplacementforløb er din mulighed for at få målrettet og personlig hjælp til at komme videre i forbindelse med en opsigelse.

I forløbet er der fokus på, at du bliver afklaret om, hvilke kompetencer du har, og hvilke muligheder det giver dig fremadrettet. Ofte oplever vi, at vores deltagere gennem outplacement får øjnene op for, at de kan meget mere og andet, end de troede.

Vil du vide mere om outplacement?

      Læs mere her     

Send medarbejderne godt videre

FTF-A og Mercuri Urval tilbyder små og store virksomheder at stå for outplacement i forbindelse med afskedigelser af medarbejdere.

At tilbyde et outplacementforløb viser, at I kærer jer om medarbejderne, og det ved vi, at medarbejderne lægger vægt på efterfølgende. Så det sender et vigtigt signal til både medarbejdere og omverdenen.

Ro og tryghed i situationen

For mange er outplacement udover afklaring og jobsøgning også en vej til at finde tryghed i den usikre situation, de er i. Det kan skabe ro både for dem, der bliver opsagt, og dem, der fortsætter i virksomheden.

For virksomheden kan det være en fordel at kunne vise opsagte medarbejdere, at I lægger vægt på, at de kommer godt videre, og at I tager ansvar for det.

Vil du vide mere om outplacement?

      Læs mere her     

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk