A-kasse – FTF-A

Personlig rådgivning

Få sparring og hjælp til din jobsøgning.

Uanset om du er ledig eller i job, kan du booke en samtale med en professionel rådgiver.

 

 

Sparring på jobsøgning

Har du brug for at få en snak om din jobsøgning og dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte vores jobrådgivere. De kan hjælpe dig med afklaring, jobsøgningsstrategi, sparring på cv og ansøgning og gode råd til jobsamtalen.

Læs mere og book en samtale

Sparring for kunstnere

FTF-A lægger vægt på målrettet rådgivning, der tager udgangspunkt i medlemmernes fag og situation. Derfor kan du altid få sparring hos konsulenterne i Kunstteamet. De har helt særlig indsigt i de vilkår, som mange kunstnere arbejder under.

Læs mere og book en samtale

Karriererådgivning

Synes du, at du står lidt i stampe i dit job, eller overvejer du et karriereskifte? Så kan det være en god idé at få sparring hos FTF-A’s Job- og Karriereteam, der er specialister i at afklare kompetencer og muligheder.

Læs mere og book en samtale

Socialrådgivning

FTF-A’s socialrådgiver, Denise, tilbyder sparring om problemstillinger, der har betydning for evnen til at arbejde. Blandt andet om arbejdsplads- og arbejdsmarkedsfastholdelse, sygedagpenge, revalidering, fleksjob og førtidspension.

Læs mere og book en samtale

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk