A-kasse – FTF-A

Hvad kræver det at genoptjene retten til supplerende dagpenge?

Du har ret til at få supplerende dagpenge i 30 uger inden for 104 uger. Når de 30 uger er brugt, skal du genoptjene retten til supplerende dagpenge for at få ret til endnu en 30-ugers periode med supplerende dagpenge.

Du kan kun genoptjene en ny ret til supplerende dagpenge med arbejdstimer, som du har udført, efter det tidspunkt, hvor du opbrugte dine 30 uger. Arbejdstimerne, du har, mens du får supplerende dagpenge, tæller ikke med til genoptjeningen. På den måde adskiller genoptjening til supplerende dagpenge sig fra genoptjeningskravet til almindelige dagpenge.

Din arbejdsgiver indberetter dine arbejdstimer til indkomstregistret som enten måneds-, to ugers- eller ugeindberetninger. For at genoptjene din ret til supplerende dagpenge skal du indenfor en 12-måneders periode have indberettet mere end:

  • 130 løntimer i seks af månedsindberetningerne
  • Eller 30 løntimer i hver af de 26 ugeindberetninger
  • Eller 60 timer i hver af de 13 to ugers-indberetninger

Videre herfra

Spørgsmål & svar

Vi har samlet svarene på en hel række af de spørgsmål, du kan have til a-kasseregler, jobsøgning og medlemskab af en a-kasse. 

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk