A-kasse – FTF-A

Hvor ofte skal jeg til møder og samtaler?

Som ledig bliver du kaldt til samtaler og møder i både jobcentret og FTF-A, ligesom der også vil være fællessamtaler med både a-kassen, jobcentret og dig. Målet er, at du kommer hurtigt tilbage i job.

Du har pligt til at deltage i alle de møder og samtaler, du bliver indkaldt til. Ellers kan det få konsekvens for dine dagpenge.

Se, hvornår møderne ligger

Samtaler og møder hos FTF-A

Den første samtale hos FTF-A er det obligatoriske intromøde/cv-samtale, som er et fælles møde for flere ledige. Det skal du deltage i inden for de første to uger efter, du har meldt dig ledig på jobnet.dk.

På mødet fortæller vi om vores fokusmøder og individuelle samtaler, som skal hjælpe dig hurtigt tilbage i job, og vi forklarer, hvad det vil sige at stå til rådighed for arbejdsmarkedet.

Vi introducerer også Min Plan, som er den jobsøgningsplan, der følger dig gennem hele dit ledighedsforløb både i jobcentret og hos os.

Efter intromødet/cv-samtalen skal du til to rådighedssamtaler med FTF-A inden for de første seks måneder. Den første ligger efter 3 måneders ledighed. Rådighedssamtalen, der ligger efter 5-6 måneders ledighed, bliver afholdt i forbindelse med en fællessamtale i jobcentret i samme periode. Efter seks måneders ledighed afholder FTF-A rådighedssamtaler efter behov.

Udover rådighedssamtalerne kan du deltage i vores forskellige fokusmøder, hvor du sammen med andre medlemmer får værktøjer og inspiration til f.eks. afklaring, planlægning og cv. Du vælger frit ud fra, hvad der er mest relevant for dig. Du kan også altid få individuel sparring og rådgivning hos en jobrådgiver, hvis du ønsker det.

Du er meget velkommen til at booke flere tilbud, som du kan sammensætte til et forløb, der passer til dig og dine behov.

Samtaler og møder i jobcentret

Du bliver kaldt til et møde i jobcentret cirka en gang om måneden. I gennemgår ved møderne Min plan, som du er blevet introduceret for hos FTF-A ved intromødet/cv-samtalen i begyndelsen af din ledighedsperiode.

Fællessamtaler

Inden for fem til seks måneders ledighed, bliver du indkaldt til en fællessamtale i jobcentret. Her deltager du, jobcentret og en jobrådgiver fra FTF-A.

Der bliver afholdt endnu en fællessamtale mellem dig, jobcentret og FTF-A efter cirka 16 måneders ledighed.

Målet er, at den fælles indsats får dig hurtigt tilbage i job.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk