A-kasse – FTF-A

Du har ret til dagpenge!

Du kan få dagpenge, hvis du har været medlem af FTF-A i mindst et år, og du har haft arbejde i mindst 1.924 timer i medlemsperioden.

Du kan også få dagpenge, hvis du gennemfører og dimitterer fra en uddannelse, der varer mindst 18 måneder eller tre halvårlige semestre. 

Find svar på dine spørgsmål om konflikt og konkurs og din ret til dagpenge
Find svar på dine spørgsmål om konflikt og konkurs og din ret til dagpenge

Kan jeg få dagpenge, hvis der er konflikt på min arbejdsplads?

FTF-A må ikke udbetale dagpenge, feriedagpenge eller supplerende dagpenge til medlemmer, der er ramt af konflikt. Det skyldes, at a-kassen ikke må være med til at ”finansiere” en konflikt.

Den faglige organisation kan udbetale konfliktstøtte til sine medlemmer, hvis den ønsker det. Men det er den enkelte faglige organisation, der afgør det. Er du ikke medlem af en fagforening, vil du som udgangspunkt ikke have mulighed for at få konfliktstøtte.

Er du ledig og modtager dagpenge fra FTF-A, inden konflikten starter, kan du som udgangspunkt fortsat få udbetalt dagpenge og feriedagpenge fra FTF-A.

Er du i job, og har du begyndt din ferie, inden konflikten startede, kan du få udbetalt dine feriedagpenge. Hvis ferien først starter, efter konfliktens begyndelse, kan du ikke få udbetalt feriedagpenge.

Kontakt os her

FTF-A - Din a-kasse
Snorresgade 15
2300 København S
Tlf. 7013 1312
EAN: 5790001901936


Hvornår er det bedst at ringe til os?

FTF-A på Twitter

Besøg os på Facebook
Følg os på YouTube
Besøg os på Google+
Se vores profil på LinkedIn

Til toppen

Cookies på FTF-A

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Læs mere

Luk