Kladdekort

På kladdekortet kan du oplyse om udført arbejde med det samme - i takt med at arbejdet udføres.

Når det rigtige kort bliver dannet - 2. sidste søndag i måneden - flyttes registreringerne automatisk fra kladdekortet.

Kladdekortet ligger under menuerne Dagpenge og Efterløn på Tast Selv.

Dagpenge

Skal du udfylde dagpengekort, foregår det nu under menupunktet ”Dagpenge”, hvor kortet ligger tilgængeligt. Her ligger også EØS-dagpengekortet, som du bruger, hvis du får dagpenge, mens du er i udlandet.

Efterløn

Er det efterlønskortet, du skal udfylde, finder du det nu under ”Efterløn”. Der ligger også halvårserklæringen, som du skal udfylde, hvis du er tilmeldt den. Er du ikke tilmeldt og ønsker det, kan du også finde tilmeldingen til halvårserklæring under ”Efterløn”.

Søg om feriedagpenge

Du kan søge om dine feriedagpenge direkte igennem Tast Selv. Du finder ansøgningsskemaet under menupunktet "Søg om feriedagpenge".

NB! NB! Du får ca. 1. april 2014 meddelelse om, hvor mange dage med feriedagpenge, du har optjent. Først på det tidspunkt har vi tallet.

Din jobsøgning

Menupunktet ”Din jobsøgning” er der, hvor du finder din joblog og den fællesplan, du laver sammen med FTF-A om dit jobsøgningsforløb.

Kontakt FTF-A

Tidligere var der et punkt, der hed ”Send oplysninger til FTF-A”. Det er nu omdøbt til ”Kontakt FTF-A”, hvor du har mulighed for at sende beskeder til os samt dokumenter i pdf-format.

Book møde

Skal du booke møde med FTF-A, finder du ”Book møde”, hvor du bliver sendt direkte ind til mødebooking.

Studerende

Som studerende er der et særligt menupunkt for dig. Her skal du fortælle os, at din uddannelse er færdig, og du vil skifte status til nyuddannet/dimittend. Du kan også søge om at få forlænget dit gratis medlemskab af a-kassen.

Meld dig ledig

Du melder dig ledig under ”Meld dig ledig”, hvor du finder ledighedserklæringen.

Dit medlemskab

Under ”Dit medlemskab” kan du rette dine kontaktoplysninger, så vi altid har dine opdaterede oplysninger.

Arkiv

I Arkiv finder du som altid, hvad du har sendt til FTF-A, og hvad du har modtaget fra FTF-A.Vi håber, at du bliver glad for de ændringer, der er lavet i Tast Selv. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forslag til yderligere forbedringer.

Har du problemer med Tast Selv?

Hvis du bruger Internet Explorer 8.0 kan det give problemer i Tast Selv. Læs mere her.

Vi har etableret en side med Ofte stillede spørgsmål (FAQ), så har du problemer med brugen af Tast Selv kan du måske finde svaret her.